Home °

Carte

Carte

carte

 

 

În ultimii ani, cancerul ne‑a dovedit că este un adversar redutabil care se foloseşte de toate mijloacele pentru a câştiga lupta pe care o poartă zilnic cu mii de oameni. Unele dintre cele mai puternice arme ale cancerului sunt greşelile pe care le facem în alimentaţie.

 

Informaţiile prezentate în cartea “Nu hrani cancerul”  demonstrează acest lucru, corelându‑l şi cu creşterea vertiginoasă a incidenţei cancerului. În același timp însă, alimentaţia poate fi un aliat de încredere în lupta împotriva cancerului. Cunoscând principiile corecte ale unei alimentaţii sănătoase, putem învinge cancerul cu propriile sale arme. Alimentaţia se poate transforma din inamic în aliat.

NU HRĂNI CANCERUL este scrisă de trei specialişti experimentaţi în terapia alternativă: Pavel Chirilă – medic primar boli interne, Mădălina Popescu – specialistă în imunologie şi alergologie clinica și Cristela Georgescu – absolventă a programului Plant Based Nutrition, Cornell University, SUA.

Prin achiziţionarea acestei cărţi, deschizi un nou drum pentru bolnavii de cancer. Banii pe care-i dai pe carte vor fi donaţi, în totalitate, pentru construirea Clinicii Nera, care va oferi bolnavilor de cancer în stadiu incipient o şansă de recuperare.

Aşadar, cartea are aşternute, printre filele sale, nu doar principii sănătoase pentru o alimentaţie corectă, ci şi intenţii lăudabile pentru implementarea unei soluţii concrete care să lupte cu această boală.

Donează pentru Clinica Nera şi primeşti cartea “Nu hrăni cancerul” cadou. Află cum aici: http://www.clinicanera.ro/ro/carte

Copyright © 2011 Fundatia Sfanta Irina. All rights reserved.