Home °

Clinica Nera

Clinica Nera


Pentru a ajuta şi bolnavii de cancer aflaţi în stadiile incipiente ale bolii, Fundaţia „Sfânta Irina” a demarat proiectul de construcţie a Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România, care va incorpora un centru de cercetări. Clinica se va îngriji de tratarea bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea veştii, debutul bolii, depistarea precoce.

Clinica Nera va fi înălţată, cu ajutorul tău şi-al celor care vor să pună la temelia ei o faptă bună, în Valea Nerei, într-o zonă nepoluată din judeţul Caraş Severin, localitatea Slatina Nera, comună Sasca Montană.

Clinica va fi de tip rezidenţial, cu 42 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial. Fiecare bolnav va fi găzduit cu grijă şi atenţie, într-un salon cu un singur pat, şi va beneficia de o cură de recuperare de 14 zile în care li se va oferi asistenţă medicală, îndrumare spirituală, şedinţe de psihoterapie, kinetoterapie, fizioterapie şi dietoterapie.

Mai multe informatii pe www.clinicanera.ro .

Proiectul Nera a obţinut o finanţare de la Uniunea Europeană, în valoare de 70% din totalul costurilor eligibile de implementare ale proiectului, cu condiţia ca restul să fie acoperit de Fundaţia „Sfânta Irina”. Cu alte cuvinte, UE este garantul principal al acestui proiect. Acum e nevoie de tine să crezi în el şi să ajuţi la strângerea sumei care va completa finanţarea UE.

Clinica Nera

Copyright © 2011 Fundatia Sfanta Irina. All rights reserved.