Home ° Proiecte °

Evenimente caritabile

Evenimente caritabile

Vlad Mirita_Dragoste de viata_20.05.2015_event cover facebook_logo artri 72dpi (2)

20.805 – atâția oameni află anual în România că au cancer. Printre ei pot fi prietenii tăi, colegii, camarazii din copilărie ori familia ta sau apropiaţii celor dragi ţie.

Oricum ar fi, suntem toţi o mare comunitate. A celor care înţeleg că “îmi pasă” nu este un slogan, ci un mod de a exista.

Contribuie şi tu la campania DRAGOSTE DE VIAȚĂ, dăruind din timpul tău pentru a participa la concertul caritabil susţinut de VLAD MIRIŢĂ, care sprijină cauza pacienţilor îngrijiţi în cadrul Centrului de Îngrijiri Paliative Sfânta Irina. Din 2006 până în prezent, personalul de la Fundaţia Sfânta Irina a îngrijit 3.100 de bolnavi de cancer în stadiu avansat. Dar în spatele cifrelor şi al statisticilor, stau poveştile de viaţă pe care le-am făcut mai frumoase şi datorita vouă, celor care ne-aţi stat alături.

Vă mulţumim pentru încredere şi ajutor şi vă invităm să fiţi din nou parte din povestea noastră comună pe 25 Mai, ora 19.00, la concertul caritabil susţinut de VLAD MIRIŢĂ, la Teatrul Elisabeta.

Contribuţia recomandată de participare la acest concert este de 50 de lei. În Teatrul Elisabeta sunt disponibile 340 de locuri. Ce ne propunem este ca împreună cu voi să umplem întreaga sală, iar cu banii strânşi să putem asigura unui bolnav de cancer minim 70 de zile de îngrijire în cadrul Centrului de Îngrijiri Paliative Sfânta Irina (costul îngrijirii unui pacient în cadrul Fundaţiei noastre este de 240 de lei pe zi).

Oferă o şansă la îngrijire medicală onorabilă celor care au nevoie de sprijinul tău!În fiecare zi, 57 de oameni primesc vestea că au cancer. Pentru cei care duc lupta nedreaptă împotriva cancerului, timpul are o altă dimensiune şi fiecare minut contează!

Copyright © 2011 Fundatia Sfanta Irina. All rights reserved.