Nepoata pacientei T.C.

Testimonial – 29.07.2013

(…) Mulțumesc mult tuturor de la Fundația Sfânta Irina pentru răbdare și bunătate. Sunteți niște oameni minunați care au făcut tot ce au putut ca să îi fie bine bunicii mele. Vă respect și îmi voi aminti mereu de dumneavoastră. Te iubesc mamaie!

Fiul pacientei Z.P.

Testimonial – 7.02.2013

A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi, întreaga familie, iar existența și activitatea clinicii Sfânta Irina au suplinit imposibilitatea noastră de a face mai mult pentru mama. Alinarea durerii psihice și fizice, cât și găzduirea bolnavului într-un spațiu potrivit și dotat cu cele necesare într-o fază avansată a bolii sunt caracteristici ale acestei clinici. De asemenea personalul medical, și nu numai, a avut un comportament potrivit;  întotdeauna am găsit înțelegere și vorbe bune și pentru toate acestea vă mulțumim!

Soțul pacientei P.H.

Testimonial – 23.01.2013

Având în vedere problemele deosebit de grave cu care ne-am confruntat în spitalele pe unde am trecut, fiind tratați cu totală indiferență, față de condiția de om cu dreptul la viață în această lume (am fost trimiși acasă, dat find diagnosticul stabilit), considerăm că la acest  Centru de Îngrijiri Paliative Sfânta Irina am găsit locul potrivit pentru situația noastră materială și mai ales de sănătate, unde beneficiem de un mare ajutor medical, care ne ajută să trecem mult mai ușor peste suferința pricinuită de boala de care suferim. Existența acestui centru este un Colț de Rai pentru familia noastră și mai ales pentru cei aflați în suferință medicală care beneficiază de serviciile acestui centru.

Dan Puric

Dan Puric despre Fundația Sfânta Irina

Trăim o epoca a performanţelor, a eficienţei, şi, în numele performanței şi a eficienţei de moment reuşim să creăm tragedii pe termen lung. Poate cea mai mare performanța paradoxală a medicinii contemporane este una stranie: că l-a îndepărtat pe om de sufletul lui. Şi poate cea mai mare eroare a medicinii contemporane este că a început să judece bolile generice, nu bolnavii. Ce rău îi pare sufletului după trup când vine vremea despărţirii.  De ce Sfânta Irina? Pentru că este locul în care bolnavul nu mai este redus la noţiunea de pacient. Odată cu trupul se ingrijește şi sufletul.  Domnul doctor Pavle Chirilă, astăzi, este în marginea mentalităţii sanitare Romaneşti. Titu Maiorescu spunea că toate lucrurile la margine tremură, adică sunt vii.  De fapt domnul doctor Pavel Chirilă este autenticitatea creștin-ortodoxă a acestui neam manifestată în sănătate. Pe semne că el face parte din acea rară categorie a doctorilor fără arginţi. A avea grijă de apropele tău nu este o poruncă Hristică, este dragostea Hristică însăşi. Românul a avut întodeauna lucrul acesta ca pe o fiziologie; nu a trebuit să studieze, nu a trebuit să fie învăţat. România nu are nevoie de lecţii filantropice pentru că este născută creştină. Sfânta Irina este un suspin creştin într-un ocean ateu.

Dr. Pavel Chirilă

Testimonial Dr. Pavel Chirilă

Ce facem noi pentru bolnavii de-aici e doar o picătură de mângâ­iere într-un ocean de durere.

Dan Puric

Testimonial Dan Puric

Centrul Sfânta Irina este locul în care odată cu trupul se îngrijește şi sufletul.

Copyright © 2011 Fundatia Sfanta Irina. All rights reserved.